Ondertussen heb ik meer dan 30 verschillende dozen. Er zijn verschillende workshops gedurende het schooljaar. We starten om 9.30 uur en ronden af rond 16.00 uur. Je kan gedurende heel de dag aansluiten. Je maakt minimum 4 dozen. 
We maken ook even tijd om te bekijken hoe je de dozen praktisch kan inzetten, wat de mogelijkheden zijn, in de klas en ook in de zorgklas! Jullie krijgen een aantal filmpjes te zien zodat jullie met veel ideeën aan de slag kunnen!
Alle dozen hebben een spelfiche met meerdere mogelijkheden. Ze zijn allemaal gelinkt aan de flesjes van het Ontwikkelingslab van Bodymap. Ook enkele belangrijke executieve functies zijn gelinkt! De meeste dozen hebben ook stappenplannen. Die krijg je er ook allemaal bij!
Zowel de dozen, het materiaal*, de voorbereiding, de stappenplannen, de begeleiding, de spelfiches en de praktische tips zijn inbegrepen in de prijs. 
Je hebt de mogelijkheid om lege dozen aan te kopen! (ter plaatse te betalen)
*Buiten een aantal materialen die jullie op school voorhanden hebben zoals: papier, lijm, waardeloos materiaal,...
Je kan zelf ook een datum voorstellen: op zaterdag, tijdens de vakantie......individueel of met een team!
Daarvoor kan je me best contacteren via mail: lief@beidehandjes.be of op deze site: www.beidehandjes.be via de knop: inschrijven.
Je kan ook een praktische workshop organiseren tijdens een pedagogische studiedag of een personeelsvergadering. De prijs hangt af van wat we maken. Dit kan in Lint, in Lier of op jullie school!
Kijk daarvoor onder de knop: pedagogische studiedagen en personeelsvergaderingen. Er zijn verschillende modules.
Voor wie: voor kleuterjuffen (eventueel ook leerkrachten 1ste leerjaar), kinesisten en voor iedereen die met kinderen bezig is....